Lissa

Lissa

Sunday, September 07, 2014

GAME PALING BEST?

Hi semua? Lissa harapkan semua dalam keadaan sihat dan happy selalu ye..
Korang suka tak main games di FB?
Lissa memang suka menghabiskan masa dengan bermain games di FB tapi sekarang jarang sebab sibuk dengan kehidupan yang mencabar.. ewah! hehehe
Salah satu game yang Lissa masih bermain dari tahun 2013 sampai sekarang adalah CRIMINAL CASE


                                                            Ni la game CRIMINAL CASE

Game ni ala-ala polis/detektif gitu. Game berkonsep teka-teki yang mengumpulkan lebih 51 juta pemain di seluruh dunia. Ada kenaikan pangkat bila anda dapat mengumpul XP apabila menyelesaikan tugasan.
                                                   rank/pangkat didalam CRIMINAL CASE

Apabila XP anda cukup,anda akan mendapat satu JUS OREN yang boleh dikongsi untuk rakan-rakan. 1 JUS OREN ini sama dengan 20energy yang boleh dikumpul dan digunakan sepanjang permainan.
                                                         JUS OREN CRIMINAL CASE

Kerepek kentang atau POTATO CHIPS akan dibahagikan apabila anda naik pangkat/rank didalam game ini.
                                                     Kerepek Kentang CRIMINAL CASE

Antara kes-kes yang telah Lissa selesaikan..









17 comments:

  1. salam kenal cik lissa..saya game lain xberapa nak layan..cuma saya pekebun tegar di farmville..jemptu la singgah kebun saya..hehhehehehe

    ReplyDelete
  2. Salam Cik Lisa...mai singgh n follow...
    penah main..tp smpai bab xphm ape...stop..lama xmain nehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lissa baru kat sini.. Kalau bg link, senang nak follow huhu.. tq sebab singgah ye :)

      Delete
  3. Salam Singgah ... Done Follow Sini ..Ada masa Jom singgah sini http://akifimtiyaz3.blogspot.com/ Happy blogging ya !!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. tak main game pon..hihi..main masak2

    ReplyDelete
  5. Salam pekenalan..

    game ni nampak ramai jugak yang main. saya pon dok tunggu game kegemaran saya sim4. tak sabar nak main. huhuhuh

    jemput singgah ke blog kita http://ismahasmi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Oh ye? Hehe, dulu saya pon suka main criminal case. Bagi saya mudah, tapi yang susahnya kumpul energy tu la hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. senang, kena ada teammates ramai :)

      Delete
  7. Hihi. Kite pun suka jugak main game ni! :D
    Done follow sini.

    http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Yess! Di game nilah yang membuatkan persahabatn kitaa semakin erat kan akak :D

    ReplyDelete
  9. cakap tentang games.. dulu..dulu dulu.. akakpun suka sangat main game.. bila tension tak faham or gantuk baca buku.. tapi bila main game...sampai subuh tak mengantuk..huhu..banyak masa terbuang, sayang masa tak boleh dapat balik.

    ReplyDelete